hebikbedacht becomes hibstudio!

PROJECTBESCHRIJVING

In 6 jaar hebikbedacht hebben we veel mooie, nuttige, digitale dingen gemaakt. Een groot deel hiervan is ook te zien onder “work” op deze website. Het gros aan “dingen” dat wij maakten begon voornamelijk met het realiseren en designen van websites en apps. Uit de gesprekken die wij vervolgens met de klanten voerden bleek vaak dat zij méér wilden op het moment dat we richting oplevering gingen, en onze wegen (los van afterservice) zich eigenlijk zouden scheiden. Dit resulteerde veelal in extra marketing-, branding- en campagne werkzaamheden – waarbij we in sommige gevallen samen met de klant hele merken bouwden. Dit alles natuurlijk nog steeds vanuit de gedachte en visie dat de klant naar tevredenheid kon zeggen “hebikbedacht!”, op de vraag wie hun website, app en/of brand heeft vormgegeven.

Bij veel werk hoort groei. Hierbij wilden wij de hebikbedacht visie nooit loslaten, en het lampje (uit ons logo) scheen wat ons betreft nog steeds prachtig haar licht over onze ideeën, alleen misschien net niet fel genoeg meer. Er bleek een lichtstraal nodig, en dus meer lampjes. Alle inmiddels te leveren disciplines verdienden immers evenveel aandacht, en dus evenveel licht. Om dit te bewerkstelligen hebben wij ons team, en dus ook de company, uitgebreid met extra mankracht.

Bij deze vertaalslag naar het benoemen van de disciplines, meer mankracht en dus meer licht, hoorde wat ons betreft ook een nieuwe (internationale) naam en Brand ID. Het lampje werd een lichtbaken, waarbij stijlvolle eenvoud (want zo simpel kan mooi licht zijn) de belangrijkste kernwaarde bleef. Hebikbedacht werd hibstudio. Dat bleek uiteindelijk het beste wat we onszelf en vervolgens jou ook kunnen adviseren.

Want inmiddels adviseren wij van hebikbedacht; hibstudio!

 

Toepassingen

  • Brand ID
  • Company Design