Kids Lodge

Website & Brand ID

PROJECTBESCHRIJVING

Wanneer je bij het familiecentrum Kids Lodge binnenloopt, voel je het direct: dit is een hele bijzondere omgeving. Ze hebben ook niet voor niets de slogan ‘Kinderopvang, maar dan beter!’, met daarbij het ultieme ontzorgen als hoogste doel. En uiteindelijk hoort hier ook een digitale wereld bij die hetzelde gevoel aan de bezoekers geeft.

Omdat Kids Lodge zo ongelooflijk veel activiteiten organiseert – want naast kinderopvang geven ze ook allerlei soorten zwemlessen, diverse sportprogramma’s, uiteenlopende kinderfeesten en creatieve workshops – is het een enorme uitdaging om op een inspirerende en intuïtieve manier alle informatie op de site te tonen. Tegelijkertijd moet het bijhouden van alle hoogwaardige content en het kunnen wisselen van een layout per pagina op een extreem simpele manier te doen zijn.

Het reslutaat is te gek! Een site die tot in de details door Kids Lodge zelf wordt onderhouden zonder dat er technische kennis nodig is en een waarbij het design van de website te allen tijde in tact blijft. En dat staat nog los van het feit dat het platform er geweldig uitziet. De offline beleving van Kids Lodge vind je nu helemaal terug in de online omgeving. Trots op!