M2mobi

PROJECTBESCHRIJVING

Vaak werken wij voor de eindklant, maar soms doen wij ook mooie projecten in dienst van andere bureaus, zoals voor M2mobi. Dit is een full service mobile agency in Amsterdam. Met een team van ruim 30 experts ontwikkelen zij toonaangevende apps, van concept en strategie tot realisatie en onderhoud.

Voor een aantal projecten hebben wij de rol van Product owner op ons genomen. Hierbij leidden wij een team van specialisteren op het gebied van design, frontend, backend en quality assurance, is er inhoudelijk mee gedacht over ontwerp, functionaliteit en content en zijn er (interne en externe) stakeholders gemanaged.

Dit hebben wij onder andere gedaan voor Albert Heijn, één van de klanten van M2mobi. Albert Heijn is continu op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten te verrassen door middel van innovaties in de retail branche. Makkelijker gezegd dan gedaan, dat sowieso. Want om écht te innoveren moet je met teams werken die skills, ervaring en lef hebben. Met onwijs veel plezier hebben wij, samen met andere zeer gedreven professionals van meerdere bedrijven, mogen werken aan twee gave apps die inmiddels live staan; Rappie en Tap to go.

Rappie is de snelle variant van Appie. Deze nieuwe service is speciaal voor de spontane momenten. Lekker snel bezorgd, waar je ook uithangt; thuis, op het werk of in het park. Als je nu bestelt, zijn binnen twee uur bij je!

Met Tap to go hoef je nooit meer in de rij te staan of überhaupt langs de kassa te gaan. Het is een simpele en snelle manier van shoppen. Klanten van de AH to go kunnen hun producten direct meenemen én betalen, door de producten te tappen met hun mobiel of persoonlijke Tap to go kaart.

Toepassing

  • Product owner
  • Stakeholder management
  • UX
  • UI