Money Guys

PROJECTBESCHRIJVING

Money Guys werd ooit opgericht vanuit een passie voor dance muziek. Die passie, samen met de inhoudelijke en fiscale kennis van de muziekindustrie, maakt Jarno (de drijvende krachter achter Money Guys) tot dé financiële expert voor artiesten. Wij hebben dan ook het absolute plezier mogen ervaren om sinds dag 1 met Jarno te werken: ook zijn eerste website maakten wij destijds.

Na vier jaar werd het tijd voor een flinke herpositionering. Zijn verworven imago paste niet meer bij de brand identity, website en social uitingen. Een heerlijke nieuwe uitdaging voor ons, mede omdat we deze groei en transitie van de zijlijn meemaakten.

Dit alles resulteerde in een compleet nieuwe Brand ID; logo, kleuren, lettertypes, en een pakkende pay off met een duidelijke toepasbaarheid. Tevens een vernieuwde website, waarbij we uiteindelijk gekozen hebben voor een one pager. Snel, duidelijk en aansprekend.

Een dergelijke herpositionering verdient vervolgens ook een minimaal even sterke online marketing aanpak. Om die reden ontwikkelden een passende social media strategie; behapbaar als het gaat om dagelijkse werkzaamheden, en doeltreffend als het gaat om impact op de juiste plek! Door het inzetten van verschillende inspirerende en wervende soorten content (zowel op de Facebook als Linkedin), hebben we de nieuwe Brand ID online geactiveerd. Vervolgens hebben we de focus gelegd op het opzetten van een ‘lead ads’ campagne voor het werven van twee nieuwe medewerkers voor Money Guys, tevens via Facebook en LinkedIn.

Op deze manier creërden we een zogenaamde ‘omnichannel ervaring’ die ervoor zorgt dat alle website- en social bezoekers een ‘wauw!’ ervaring krijgen ten aanzien van alles wat Money Guys is en wil zijn. Mission accomplished.

 

Note: UI & design is tot stand gekomen in samenwerking met Alex van Zijl. 

Toepassingen

  • UX & UI
  • Design

  • Development
  • Online strategie
  • Brand ID
  • Social media strategie
  • Lead ads campagne